NAČIN RADA

Metropolis bend

Višegodišnje iskustvo u event industriji omogućilo je menadžmentu Metropolis benda da uspešno osmisli i razvije sopstveni sistem rada. Kao primarno smo odredili to da naši klijenti od prvog kontakta sa nama do kraja dogovorenog nastupa moraju biti u svakom trenutku zadovoljni našom uslugom.

 

Na ovom mestu iskoristićemo priliku da kažemo nekoliko reči o načinu rada našeg benda i da istovremeno bliže uputimo sve one koji bi možda poželeli da nas bukiraju za svoju proslavu.

 

 

Već je bilo reči o našem repertoaru. Lista se sastoji iz tri međusobno povezane celine. Prva u najvećoj meri podrazumeva pop muziku, druga aktuelne klupske hitove i treća narodnu muziku. Akcenat je na onom delu repertoara koji klijenti sami odaberu.

 

Sa sigurnošću možemo da garantujemo da je Metropolis bend idealan izbor ukoliko želite da organizujete proslavu modernog tipa. Ispratimo zato i naredna tri koraka.

 

KORAK 1

Prve informacije u vezi sa slobodnim terminima možete dobiti pozivom na uvek dostupan broj telefona ili porukom na Viber ili WhatsApp. Takođe, možete nas kontaktirati elektronski, na email ili putem društvenih mreža. Na raspolaganju je i kontakt forma na našem sajtu. Važno je da znate da ukoliko želite da nas angažujete, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku.

Metropolis bend
Metropolis bend

KORAK 2

Nakon što se usaglasimo sa određenim terminom, sledeći važan korak je da čujete našu izvedbu uživo. Na ovom mestu takođe možete izabrati jednu od dve opcije koje su na raspolaganju. Možete nas čuti na nekom od javnih nastupa u Beogradu ili širom Srbije, o kojima redovno postavljamo obaveštenja, ili na specijalno organizovanoj prezentaciji u našem studiju.

KORAK 3

Ukoliko se definitivno odlučite za nas, ostaje još jedan finalni korak u vidu sastanka na kojem utvrđujemo sve detalje u vezi sa nastupom za koji želite da nas angažujete. Tada preciziramo kompletan protokol, listu pesama kao i sve ostale specifične napomene. Nakon ovog sastanka datum je bukiran i tada još ostaje zadatak da toga dana zajedno napravimo vrhunsku atmosferu.

Metropolis bend